Заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк з робочим візитом відвідала Чернігівщину

12 жовтня 2021

На виконання доручення т.в.о. Голови Держпраці Віталія Сажієнка 8 жовтня заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк відвідала з робочим візитом Управління Держпраці у Чернігівській області.

Під час наради з посадовими особами Управління Держпраці було обговорено питання соціального захисту медичних працівників у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, стан розслідувань випадків гострих респіраторних захворювань серед працівників закладів охорони здоров’я області, актуальні питання ведення наглядової діяльності.

У рамках візиту увагу колег було зосереджено на актуальних питаннях роботи відділу інспекційної діяльності, організаційно-аналітичного забезпечення, експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління. Зокрема, обговорено проблемні питання проведення перевірок нехарчової продукції інспекторами ринкового нагляду, акцентовано на співпраці з іншими органами ринкового нагляду.

Окрім того, під час спілкування з керівниками структурних підрозділів Управління Служби заступник Голови акцентувала на важливості формування ефективної комунікації між центральним апаратом Держпраці та його територіальними органами стосовно розв’язання актуальних питань.