За період інспекційної кампанії на Сумщині виявлено 274 неоформлених працівника

09 листопада 2021

Про підсумки інспекційної кампанії з питань виявлення неоформлених працівників розповіла головний спеціаліст взаємодії зі ЗМІ, з міжнародних зв’язків, з питань Євроінтеграції та зв’язків з громадськістю Управління Держпраці у Сумській області Марія ЗАГРЕБЕЛЬНА в ефірі телеканалу Відікон.

Посадовець повідомила, що інспекційними відвідуваннями з питань незадекларованої праці було охоплено 43 суб’єкти господарювання, в ході 37 заходів встановлені порушення порядку оформлення трудових відносин відносно 274 осіб.

❗️Управління Держпраці у Сумській області звертає увагу, якщо Ви бажаєте перевірити оформлення трудових відносин і сплату страхових внесків роботодавцем, Вам буде корисна інформація розміщена за посиланням ? https://cutt.ly/gR7OdYV

З метою підвищення рівня обізнаності громадян про незадекларовану працю Держпраці проводить інформаційно-роз’яснювальну кампанію «Виходь на світло!».

Про переваги задекларованої праці та ризики незадекларованої праці для працівників і роботодавців можна дізнатися перейшовши за посиланням.

До відома: Кампанія «Виходь на світло!» реалізується за підтримки проєкту «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні», який фінансується ЄС та виконується Міжнародною організацією праці.