Т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко з робочим візитом перебуває на Черкащині

07 вересня 2021

Т.в.о. Голови Держпраці Віталій Сажієнко прибув з робочим візитом до Черкаської області.

Під час наради в Управлінні Держпраці було обговорено актуальні аспекти надання адміністративних послуг та стан здійснення фахівцями Управління нагляду за безпечністю нехарчової продукції в області. Окремо акцентовано на інформаційно-роз’яснювальній роботі стосовно можливостей онлайн реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.

Особливу увагу очільник Служби приділив проблемним питанням стосовно використання незадекларованої праці. Учасники наради обговорили результати 2 місяців інспекційної кампанії на території області. Так, з 1 липня на Черкащині виявлено використання незадекларованої праці 186 найманих працівників.

Також під час візиту були окреслені питання стосовно запобігання виробничого травматизму та наголошено на своєчасності та об’єктивності розслідувань нещасних випадків на виробництві тощо.

По завершенню наради Віталій Сажієнко поспілкувався з колективом Управління та запропонував допомогу у вирішенні складних робочих питань.