Держпраці разом з працівниками Роменської ТЕЦ організовує безпечні робочі місця

12 травня 2022

Питання охорони праці на об’єктах критичної інфраструктури енергетичного комплексу Сумщини знаходяться на контролі Управління Держпраці.

Для забезпечення обізнаності працівників у сфері безпеки та здоров’я на робочому місці у рамках превентивної роботи фахівець відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Сумській області Олександр СЛЄПИНІН провів семінар з представниками КП «Ромникомунтепло» щодо безпечної експлуатації газовикористовувального устаткування в котельні, можливі ризики при його експлуатації та шляхи їх вирішення. Обговорили порядок безпечної експлуатації димових та вентиляційних каналів.

Інспектори Держпраці надають технічні консультації відповідальним посадовим особам підприємств щодо Порядку проведення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки. Для зв’язку з нашими спеціалістами скористайтеся функцією «Інтерактивний інспектор» для отримання кваліфікованих роз’яснень.

Також Держпраці створила інформаційний портал про трудові відносини в умовах воєнного стану. За допомогою порталу легко знайти контакти, за якими можна в телефонному чи іншому доступному режимі отримати консультацію з питань застосування законодавства і відповіді на найпоширеніші питання.